Apa szeretnék lenni

SEGÍTSÉG FÉRFIAKNAK

A korrigálható férfi eredetű meddőség
Sajnálatos tény, hogy ma minden ötödik fiatal párnál nem vagy csak igen nehezen következik be a várva-várt terhesség.  Statisztikai adatok szerint a meddőségért (ami alatt 12 havi sikertelen fogamzási próbálkozást értünk) azonos mértékben felelősek a nők és a férfiak, illetve egyidejűleg mindketten (20%).
Dr. Czeizel Endre orvosbiológus szerint a spermakép (spermiumok száma, alakja, mozgékonysága) az utóbbi negyven évben sokat rosszabbodott a magyar férfiak jelentős hányadánál. Az ondófolyadékban az ondósejtek száma átlagosan a felére csökkent, alakja rosszabbodott  és a spermiumok mozgékonysága is gyengült. A probléma megoldására a tudományos kutatások egy új, természetes alapú készítményt ajánlanak.

 

FERULANT kapszula férfiaknak

Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény

A megtermékenyítő képesség optimálását, az egészséges spermakép kialakítását hivatott célozni a Magyarországon 2008-ban bevezetett természetes alapú készítmény. Nem szervi eredetű megtermékenyítési problémák esetén a spermiumok számának növelésével, biológiai aktivitásának, mozgékonyságának fokozásával segítséget nyújt a megtermékenyítéshez.
Az egészséges férfi szervezet számára fontos vitaminokat, antioxidánsokat, ásványi anygokat, karnitint tartalmaz, valamint az angyalgyökér kivonatát (fő hatóanyaga a ferulasav), amely a  tradicionális távolkeleti gyógyászat  évszázadok óta alkalmazott gyógynövénye. Szinergista hatásukkal elősegítik a reproduktív szervek fokozott vérkeringését, egészségét.
A FERULANT összetételét tudományos informácók alapján mintegy 10 éve dolgozták ki és szabadalmaztatták az Egyesült Államokban, ahol azóta is sikeresen alkalmazzák. Magyarországon és Európában a Pharmaforte cég nyerte el a forgalmazás jogosultságát.

Klinikai eredmények


A Stanford University (USA) Orvosi Fakultásán végzett klinikai vizsgálatokban a FERULANT 51%-kal növelte a spermiumok számát, 37%-kal fokozta spontán mozgékonyságukat (energiájukat) és 62%-kal  javította a spermiumok linearitását 3 hónap alatt. (A linearitási szám  a spermiumok egyenesirányú mozgását írja le. Minél nagyobb a szám, annal valószínűbb a megtermékenyítés bekövetkezése. A lombikbébi programban az egyenes irányban leggyorsabban haladó spermiumokat választják ki és alkalmazzák.)  A FERULANT klinikai kipróbálásaiban alkalmazott 3-6 hónapos kúra során a megtermékenyítő képesség egészségessé, normálissá vált és megtermékenyítést eredményezett a párok 30%-ánál az eltelt időn belül. Az eredmény kiválónak mondható, tekintettel arra, hogy a vizsgálatban részt vett pároknál a meddőség esete 50%-ban a női partnernél is fennállt (ők a női készítményt kapták).

A FERULANT komponenseinek hatása a megtermékenyítő képességre

A FERULANT legfontosabb összetevője a Kínai angyalgyökér (Angelica sinensis) kivonata, amely nem tévesztendő össze az Európában is honos Orvosi angyalgyökérrel.  Az Angelica sinensist a hormonrendszer harmonizálására ajánlják és használják.  A készítmény további komponensei: vitaminok (C, B6, folsav/B11, B12, E), ásványi anyagok (cink, szelén), zöldtea-kivonat és karnitin.  A komponensek értágító és görcsoldó hatása révén fokozzák a vérkeringést a férfi reprodukciós szervekben, ami az egészséges spermiumtermelődés alapfeltétele. A cink és a folsav együttes adagolása elősegíti a spermiumok hosszabb életképességét. Az L-karnitin kedvezően befolyásolja a spermaszámot, koncentrációt és minőséget. A B12 vitamin a sejtérés, fejlődés alapfeltétele. Kutatások szerint B12 vitaminhiány esetén a spermiumok száma és mozgékonysága jelentősen csökken.

A recept nélkül kapható FERULANT vonzó, jól tolerálható, készítmény a férfiak reproduktív egészségének optimálására. Gyógyszernek nem minősülő, gyógyhatású készítmény a megtermékenyítő képesség támogatására. Valamennyi gyógyszertárban és bioboltban beszerezhető, egészségkártyára is kapható.
A kockázatokról és mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!
A FERULANT készítmény alkalmazásához szükséges részletes információ a Pharamforte cég honlapján olvasható:
www.pharmaforte.hu
A FERULANT minden babát vállaló párnak ajánlott, mert hatóanyagai védik a férfi ivarsejtek épségét, egészségét, miáltal elősegítik a születendő magzat egészségét.

Egészségkártyára is kapható!

További útmutató